måndag 2 januari 2012

Kapitel 12 - Bröllop, graviditet och Faith

Efter en tids tänkande från Felicias sida så bestämde hon sig för att ge Clay en chans till för att se om han kan ändra sig efter att han berättade om otroheten!



- Åh Clay, är det sant?
- Felicia, vill du gifta dig med mig?
- Ja det vill jag!


Adam tog med sig sin blivande svåger för att ha en svensexa för Clay. Han skulle ju gifta sig med Adams storasyster. 


Klänningen som Felicia skulle ha fick hon aldrig använda eftersom hon precis innan bröllopet insåg att hon var gravid och kom inte i klänningen! Hon hade tagit en för liten storlek och fick använda leggins och en tunika istället men det gick ju ändå. 



Felicia sitter och skriver tackkort till folk som har lämnat bröllopspresenter. En ganska så misslyckad då alla vi i familjen Jones åkte hem direkt efter vigseln vi tänkte inte på att vi skulle skära tårtan. Deras vigsel var på stranden.

Felicia börjar bli tjock, snart kommer hon föda det är inte alls lång tid kvar innan den lilla bebisen i magen kommer till världen för att göra livet intressant för både Felicia och Clay men även oss andra


Ännu ett dödsfall i familjen Jones. Vår älskade mamma har gått bort och vi kan inte förstå att både hon och pappa har lämnat oss. Vi saknar dem så, men nu har dem kommit till varandra igen så vi får försöka att hålla modet uppe eftersom Felicia har nyligen fött sin lilla dotter Alice. Alice som aldrig fick lära känna sin mormor och morfar riktigt som alla andra ville.


Felicia är den som tar det hårdast, hon kan inte förstå att både mamma och pappa har lämnat oss. Hon saknar dem så och går till graven näst intill varje dag. Det är väl inte så oundvikligt att göra eftersom gravstenarna finns på våran tomt. Men vi har bestämt att vi ska ta gravstenarna och lämna dem på kyrkogården. 


Mamma Faith blev runt 170 dagar och Pappa Derek blev omkring 160 dagar. Jag visste att mamma skulle dö inom kort. Men inte så här snart.


Eftersom Faith nu har dött så kommer kapitel 13 att vara baserat på den som vinner omröstningen. Vi får väl se vem som vinner =) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!