tisdag 13 november 2012

Nova Scott

Vi är framme vid den tredje familjemedlemmen i Familjen Scott. En utav döttrarna Nova Scott som är nummer 7 i barnskaran över Benjamin och Nichols barn. Har du inte läst om Benjamin SCott ännu kan du göra det HÄR, och har du inte läst om Nichol Scott kan du göra det HÄR.




Nova Scott är barn nummer sju och hennes tvillingbror Noah är nummer åtta.

Nova bor fortfarande hemma med sina föräldrar, och hjälper till med bland annat barnen och ekonomin. Hon har egenskaperna: Övernaturligt fan, god, tungsovare och datorsnille. Hennes favoritmusik är Rockabilly, hon äter gärna kobbel och hon gillar kryddigt brun i färg väg. Hennes stjärntecken är kräfta.

Just nu jobbar hon inom sjukvården och har inte långt kvar på sin karriär upp mot toppen. Som ni kunde läsa hos Nichol så förlorade familjen två barn i poolen. Och en av de barnen var Novas tvillingbror Noah. Hon klarar sig fint trotts den tragedin som var, hon saknar förstås sina bröder men det hjälps inte att gråta floder varje dag. Dagarna och veckorna måste fortsätta framåt, och vi minns dem båda genom våra minnen.

Nova vet inte alls om hon kommer jobba inom sjukvården hela tiden eller om hon kanske väljer en annan karriär senare. Det får tiden utvisa.


Ni får resterade familjemedlemmar inom kort möjligen i morrn om inte senare i veckan :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!