onsdag 14 november 2012

Henrik & Liam Scott


Ni kommer nu få läsa om sjätte och sjunde medlemmarna i familjen Scott. Tvillingarna Henrik och Liam Scott. Tryck på namnen för att läsa om: Benjamin ScottNichol ScottNova Scott, och Steffy & Sonia.


Tvillingarna Henrik och Liam är också ganska lika men man ser skillnad på dem. Henrik har fått blont hår som väldigt få i släkten har fått, så vitt jag kan komma ihåg är det bara en till som haft blont och det är Felicia Håger som också hade blont hår. Annars har alla andra medlemmar haft antingen svart eller brunt hår.

Henrik har egenskaperna Geni och god. Han gillar att lyssna på Rockabilly, äta chili con carne till middag och gillar färgen blå. Henriks stjärntecken är Lejon.

Liam har egenskaperna Älskar naturen och tungsovare. Han gillar att lyssna på Country, gillar spaghetti med grönsakssås och gillar färgen turkos. Han har inte samma stjärntecken som Henrik, Liams stjärntecken är stenbock.

Här får vi också vänta och se hur det blir med deras framtid, vad för jobb de kommer jobba med och vad som händer annars i deras liv.

Lite senare kommer ni kunna läsa om deras lillasyster Penny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!