tisdag 28 februari 2012

Kapitel 24: Ny bebis, Födelsedag och sorg

Mycket har hänt sen sist, Alice och Lucas har gift sig och fått en son vid namn Rob. De sista barnen har flyttat ut och nu är det bara jag(Felicia), Clay, Alice, Lucas och Rob kvar i hushållet. 
Tryck på "LÄS MER" för att läsa kapitel 24, har du inte läst Kapitel 23 ännu gör det HÄR 




























Alice har fått en son vid namn Rob, en vecka efter födseln fick vi veta igen att Alice var gravid. Vi alla hade blandade känslor, men mycket glädje hade vi över hennes andra graviditet. 





















Rob hade födelsedag och vi chansade att Alice inte skulle föda på hans födelsedag. Men vi hade så fel. På sin födelsedag kom en ny liten bebis till familjen. Och Alice åkte iväg för att föda medan Lucas stannade hemma.






















Alice kom hem med en till liten son och han fick namnet Johnny. Alice och Lucas var exalterade över att de fick en ny liten son, det var en till son de ville ha. 




















Rob och Johnny ligger i sina spjällsängar och Alice inväntade att Johnny skulle somna han också så hon kunde gå och sova. 





















Både jag och Alice har märkt av att Rob har blivit lite svartsjuk på sin lillebror då han får uppmärksamhet. Han är ju inte den som kan vara lugn, han vill ha saker på en gång och det går ju inte alltid att ge han mat på en gång. Men tur att vi är fler än en person som kan ge honom mat. Vi försöker att ge båda lika mycket uppmärksamhet. 


Innan Rob ska bli barn så försöker vi lära honom att gå. Det går lite segt men han kommer lyckas, han är så envis så det kommer att gå. 

Det verkar inte som att det är någon idé att ha någon hushållerska då dem inte gör sitt jobb. De sitter och äter från vårt kylskåp, vad kan man göra åt dem? Vi har ett så stort hus att vi behöver ha en hushållerska.

Johnny har blivit småbarn. Och senare i dag kommer vi ha  födelsedagsfest för Rob som blir barn. 

Robs födelsedagsfirande kom och det är något med våra födelsedagsfirande för Rob. Först fick Alice värkar när hon väntade Johnny, nu var det inte den nya bebisen som skulle komma utan Liam Håger, clays bror och Robs farbror dog. Så i allt firande blev det sorg.
Liam står och ber på sina bara knän att inte dö. Vi vet inte ens varför han dog. Vi söker svar men vi kommer inte kunna få det. 

Fotnot: Nästa kapitel kommer Alice att ta över stafettpinnen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!