fredag 3 augusti 2012

Förlåt, Övernaturligt, Årstider

Förlåt mig allihop, att jag inte har skrivit något kapitel. men jag har inte spelat på länge och har inte direkt haft något sug att spela. Och dessutom jobbar jag ju, men nästa vecka är min sista vecka och då kanske det blir lite ändring vi får se vad som händer helt enkelt. Ska försöka att spela lite i helgen men får bli i morgon eller nått sånt =). Tryck på "läs mer" för att läsa inlägget. 


Övernaturligt kommer snart, ser ni fram emot detta expansionspaket? HÄR kan ni hitta det på cdon. det kostar 349 :- 



Såg i dag på the sims ifokus att det har kommit fram att Årstider ska släppas =) ÄNTLIGEN :D 

HÄR kan ni hitta det på cdon. Detta kostar 399 :- 


Jag ser verkligen fram emot att årstider kommer, ni måste se trailern. 



Detta får man:
"Låt dina simmar simma i havet en varm sommardag, fiska efter äpplen i en hink bland höstlöven, testa sina snowboardfärdigheter i en halfpipe, eller välkomna våren med ett färggrant paraply under en promenad i regnet. Helt nya aktiviteter, som fotboll och stora årstidsfestivaler, ger liv åt den speciella känslan hos varje årstid. Dina simmar kan pluta med läpparna i vårfestivalens pusstånd, eller se vilka kusliga överraskningar som väntar i spökhuset. Klä dig efter vädret med årstidsmode från regnrockar till vinterkläder. Här finns ny mat, inredning och vädereffekter, så att dina simmar kan njuta av de olika årstidernas mångfald och skönhet och leka med livet som aldrig förr!


Roa dina simmar med nya aktiviteter för varje årstid::Vare sig de bygger en romantisk igloo, skär ut en läskig pumpalykta, dyker från trampolinen eller skjuter upp helt nya fyrverkerier, så kan dina simmar alltid hitta på något nytt under årets gång.

Delta i det roliga på årstidsfestivalerna: :Simmarna kan hamna i snöbollskrig under vinterfestivalen, bli ansiktsmålade på sommarfestivalen, ge järnet på vårbalen eller leka äpplet i hinken under höstfestivalen.
Upplev glädjen och utmaningarna med föränderligt väder:Nya vädereffekter och simreaktioner fångar naturens kraft och skönhet! Simmar kan få en solbränna, bli träffade av blixten eller bli förkylda!

Ta med naturen in::Nu kan din sim lära sig receptet på pumpapaj eller inreda sitt hem med nya möbler och dekorationer. Det finns ett antal nya föremål som passar de olika årstiderna. Skaffa ett solsprejsbås inför sommaren eller ringa in helgdagen med ljusslingor och dekorationer.

Kläder efter väder:Klä din sim i nytt mode för de olika årstiderna, som vinterkläder, regnrockar och paraplyer, och helt nya Spökeridagsdräkter!

Välkomna mystiska besökare::Det är inte bara nytt väder som dyker upp på himlen! Bli vän med utomjordiska besökare och använd deras UFO till att föra bort en granne, invadera en allmän tomt eller resa ut bland stjärnorna.

The Sims™ 3 Årstider Limited Edition

Slappa med stil på Isklubben
Förboka The Sims 3 Årstider Limited Edition och få den exklusiva allmänna tomten Isklubben. Den här läckra och eleganta klubben kan placeras i alla världar från The Sims 3, och är tillgänglig under alla årstider. Det är ett fantastiskt ställe för din sim att ta det kallt under heta dagar eller fly undan de bitande vintervindarna. Lokalen innehåller även nya isföremål som kan placeras på valfria tomter för att göra dina simmars liv lite iskallare.

Bygg en bar i dina simmars hem Låt dina simmar ta emot sina gäster med stil, med den eleganta isbaren, barstolen och pubbordet.
Gör dina simmars vardagsinredning iskallareFöremål som köksstolar, matbord, soffbord samt små och stora soffor i is ger varje rum i din sims hem en utpräglad stil.

Krydda din arkitektur: Isklubben innehåller även arkitektoniska inslag som ger en diskret touch av elegans åt dina simmars byggnader. Placera ut ispelaren, dubbelvalvet, ljuskronan eller vägglampan för att få en svalare stil."


Jag ser VERKLIGEN fram emot årstider =) Speciellt när man kan bli träffad av blixten, bli förkylda och solbrända om de inte är försiktiga ute i solen =) Känns super. Tror nästan detta kommer bli ännu roligare än vad Året runt var till tvåan faktiskt.

3 kommentarer:

  1. Kommer det någon jul med?
    Det var ju påskägg och halloween, men jul? Hade hoppats på lite tomtar! :)

    Jättebra blogg!
    /mig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Jag vet faktiskt inte, jag har faktiskt frågat Curtis Paradis så vi får se om vi får något svar utav honom =) Han har ju fått lite inside information =) Så jag hoppas han har ett svar till oss =) annars får vi vänta och se =)

      Radera
  2. Tack för att du tycker om min blogg :D Betyder väldigt mkt =)

    SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!