lördag 13 oktober 2012

Kapitel 62 - Nya möbler, dyra räkningar och besök av de döda

Detta har hänt: Noah och Nova växte upp till barn, Noah simmade i poolen och träffade liemannen, Benjamin tänkte på Noah som just dött i poolen, Nichol försökte gå vidare med och sysselsätta sig med jobbet, Tren hade det jobbigt en tid då han tyckte väldigt mycket om sin lillebror, Nova och Nichol satt i köket och gjorde läxorna samt jobbade med en artikel och Nova fick besök av sin tvillingbror Noah. Har du inte läst kapitel 61 kan du göra det HÄR


Tvillingarna Jolie och Jake växte upp strax efter att Noah hade gått bort. Jolie och Jake är ganska lika om man tittar på dem, det som skiljer dem åt är ögonfärgen och hårfärgen. Annars är dem väldigt lika.

Någon av barnen ville gunga lite i gungstolen som vi just införskaffat oss. Detta var en trevlig händelse för oss båda. 

Jacob eller Noah kom på besök och satte sig i gungstolen en stund. Vi är glada över att dem fortfarande vill komma på besök och besöka oss. Både jag och deras mamma är fortfarande väldigt ledsen för att dem är borta.

Räkningar är nog det tråkigaste som finns, vår senaste räkning gick på 12 093 § och det är ju väldigt mycket pengar, men vi är ju många som bor här och sen har vi ett relativt stort hus också. Men jag har funderingar på att göra om huset åter igen på taket, ta bort poolen och fixa något annat. Men jag har inte diskuterat detta med Nichol ännu.

Att kunna se sin döda son är ett plus men lite nervig blir man när man ser ett spöke. Det är kul att kunna leka med dem lite då och då när dem är på hurmör *ler*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!